Sportswear voor de grote Salland steden

Je ziet ze steeds meer in Zwolle, Hardenberg, Ommen en Deventer. De Tech Fleece pakken van Nike, de hardloop- en fitnessschoenen van adidas. Voor in de gym en daarbuiten. En natuurlijk ook sneakers in alle vormen en maten; van de Air Max familie van Nike tot de skateboard modellen van Vans. Sneakers in de meest opvallende kleuren, maar ook veel in het zwart en wit, vullen onze grote Salland steden. Wij hebben een site gevonden waar je al dit soort sport- en lifestyle producten heel gemakkelijk kunt vinden, namelijk zonder meerdere sites te hoeven openen; de site is sportshowroom.nl en biedt spullen van de meest prestigieuze sportmerken aan, in allerlei categorieën uit deze branche. Van wandelen tot hardlopen en sneakers tot voetbal. Wat er in de grote Salland steden te doen is, qua sport en lifestyle, lichten we hieronder uit.

Zwolle
Het centrum van Zwolle ligt aan het Zwarte Water en biedt een prachtig plaatje om jouw nieuwste sneakers aan de wereld te laten zien. Ook de nieuwste hardloopschoenen zijn hier op hun plek. Rennen langs de Aa rivier kom je zo van de stad in het platteland. In Zwolle heb je groene opties te over, ook dichtbij het centrum. Wat te denken van de Potgietersingel, een rustgevende plek om te joggen en te relaxen na een lange run. Of het Engelse Werk, het romantische parkontwerp uit 1828.

Hardenberg
De Oele Mölle en paarden en rundvee aan de vecht, maken van Hardenberg een stad omringd door natuur. De perfecte plek om vrij te rennen op je Nike Free Run’s of adidas Solar Boost’s. En in het centrum van Hardenberg, biedt het marktplein uitkomst voor een heerlijk dagje uit op de laatste sneakers van topmerken.

Ommen
Ommen is ontstaan op een rivierduin en de ideale plek om te genieten van een frisse wind tijdens het sporten. Langs de rivier de Vecht, kun je in Ommen rennen over de Giethmener Kerkbrug, voetballen bij OZC of OVC, en wandelen langs de Besthmenermolen.

Deventer
Een historische stad, een van de oudste van Nederland, met een prachtige binnenstad. Heerlijk om rond te lopen in sneakers met de juiste demping en een comfortabel Tech Fleece pak. Loop langs de Brink en de Wilhelminafontein en geniet van een Oud-Hollands gevoel. Deventer geeft huis aan het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschapsbibliotheek van Nederland.

Genoeg te doen dus in onze vier grote Salland steden. Sport en lifestyle gaan hier prima samen. Nu het shoppen ook nog eens eenvoudiger gemaakt wordt door Sportshowroom, hebben we volledig in eigen hand om optimaal te genieten van de parken van Zwolle, het vee aan de Vecht en de historie in Deventer. Een ideale omgeving om actief bezig te zijn.

Over Salland TV

x

Check Also

Informatiebijeenkomsten van en over Extinction Rebellion

De burgerbeweging Extinction Rebellion (XR) groeit als kool. De media werden onlangs ...