Wegens groot succes vorig jaar wordt dit jaar weer het muziekfeest ‘Spring is in the air’ georganiseerd. Op de eerste zaterdag van de lente, 24 maart aanstaande,  komt de swingende Gelderse band Free Fall naar de Horsterhoek in Schalkhaar.

Schalkhaar – Swingend muziekfeest met FREE FALL

Free Fall is een enthousiaste, swingende partyband, met ervaren muzikanten die al vele jaren spelen in het covercircuit. Free Fall is in 1995 opgericht door de tweelingbroers John en Jim, die respectievelijk de basgitaar en drums bespelen. Naast de basgitaar en drums bestaat de bezetting ook nog uit een (lead) gitarist, toetsenist en 3 vocalisten. Zowel zanger als zangeressen zingen de lead- en backing vocals.

Met indrukwekkende meerstemmige vocals en een strakke muzikale begeleiding brengt Free Fall nummers van oa. Earth Wind en Fire, Michael Jackson en Alicia Keys ten gehore. De band heeft maar één doel: een volle dansvloer!

Wees er snel bij om toegangskaarten te kopen. De kaarten zijn nu in de voorverkoop voor 7,50 euro verkrijgbaar bij Jeannet Total Look (Timmermansweg 33) in Schalkhaar-centrum en Andriessenplein 37 op het winkelcentrum van de Vijfhoek. In Deventer zijn kaarten te koop bij Schräder Mode. Op 24 maart kosten de kaarten 10 euro.

Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Assendorp, Fraizle, Schräder Mode, LiveGigs Music and Events, ReMarkAble en Drukkerij Evers. Frans Schräder van de gelijknamige damesmode-zaak in Deventer heeft een speciale actie: Bewaar de toegangskaart; op vertoon hiervan ontvangt u 10 euro korting op uw aankoop bij Schräder Mode, Lange Bisschopstraat 1 in Deventer (zie voorwaarden in de winkel).

Diverse leden van vereniging SV Schalkhaar dragen bij aan de organisatie. De opbrengst gaat dan ook naar de afdelingen van de vereniging. Maar iedereen uit Deventer en omstreken is welkom op dit eerste Sallandse feest van het seizoen! Spring is in the air begint om 21.00 uur

Over Salland TV

x

Check Also

Salland Magazine in het teken van de N35 in Mariënheem

Vanavond wijden we in de uitzending van Salland Magazine aandacht aan de ...