Politienieuws van 18 september.

Salland – Politienieuws 17 september

Verstoring openbare orde
Olst –  Aan de Kornet van Limburg Stirumstraat zijn vrijdagnacht net na middernacht drie mannen (16, 20 en 24 jaar) uit Olst en Wijhe aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Zij waren betrokken bij een opstootje bij de feesttent van het Olster feest. De drie werden overgebracht naar het bureau en kregen een proces-verbaal.

Motorrijder gewond bij aanrijding
Deventer – Op de Ten Havesweg raakte vrijdag een 43-jarige motorrijder uit Lettele gewond bij een aanrijding met een tractor met aanhanger. De man reed in de richting van de Oerdijk. De tractor kwam vanuit tegengestelde richting en wilde linksaf slaan het weiland in. De motorrijder kon niet meer op tijd remmen en kwam ten val. In het ziekenhuis werden meerdere botbreuken geconstateerd.

Bierdieven aangehouden
Bij de Jumbo supermarkt werden vrijdag twee mannen (43 en 47 jaar) aangehouden voor winkeldiefstal en bedreiging. Medewerkers ontdekten dat ze bier probeerden te stelen en spraken hen aan. Eén van hen verzette zich tegen zijn aanhouding en werd door personeel in bedwang gehouden. De man was agressief en bedreigde het personeel met de dood. Ze kregen een winkelverbod, en er is aangifte gedaan.

Gestolen fiets zelfde dag terug
Deventer – Een fiets die vrijdagmiddag 16 september was gestolen in de Bierstraat is dezelfde dag teruggevonden. Het rijwiel stond te koop op een handelssite. Dit werd ontdekt door familie van de aangever. Na een check of het inderdaad de gestolen fiets was, werd de politie ingeschakeld. De aanbieder van het rijwiel, een 25-jarige Deventenaar, werd aangehouden voor heling/diefstal. Hij verklaarde de fiets te hebben gekocht via internet. De fiets gaat terug naar de rechtmatige eigenaar. Tegen de 25-jarige Deventenaar is proces-verbaal opgemaakt.

Aangehouden voor verstoren openbare orde en belediging
Deventer – Op de Brink werd in de vroege ochtend van zaterdag 17 september een 22-jarige man uit Deventer aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en belediging. De man bemoeide zich met een aanhouding door de politie en werd agressief. Hij werd door omstanders in bedwang gehouden. De man werd meerdere malen gevorderd te vertrekken. Hieraan werd geen gehoor gegeven, waarop hijzelf ook werd aangehouden. Hij verzette zich en begon de agenten te beledigen.

Belediging
Deventer – Een 20-jarige Deventenaar werd in de vroege ochtend van zaterdag 17 september aangehouden voor belediging. Hij verkeerde onder invloed en was om die reden niet welkom in een horecabedrijf. Daar was hij het niet mee eens en uitte dat door de dienstdoende agenten te beledigen. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Verstoren openbare orde
Deventer –  Een 33-jarige horecabezoeker uit Deventer werd zaterdagmorgen 17 september aangehouden, omdat hij de openbare orde verstoorde op de Brink. De man werd gevorderd te vertrekken en deed dat in eerste instantie. Even later kwam hij toch weer terug, waarop besloten werd hem aan te houden.

Openlijke geweldpleging
Op de Brink zijn vrijdagnacht rond 04.00 uur twee mannen (24 en 28 jaar) en een
26-jarige vrouw uit Deventer aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie verkeerden onder invloed en waren om onduidelijke reden met elkaar in gevecht gekomen. Ze werden voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau.

Over Salland TV

x

Check Also

Brouwers: “Niemand had het onterecht gevonden als wij van PSV hadden gewonnen”

Go Ahead Eagles had PSV lange tijd in de houdgreep, maar liet ...