Recreatiezaal Stichting Ludgerus van top tot teen opgeknapt

Begin november is er gestart met het moderniseren en opknappen van de recreatiezaal van Stichting Ludgerus. Dit is mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren.

Vooraf is er goed nagedacht over kleurgebruik, meubels en natuurlijk functionaliteit. Alles is aangepakt, de vloeren, muren, gordijnen, meubels en de aankleding van de zaal. Ook een aantal bewoners hebben meegedacht en meegekeken.

Deze ruimte wordt dagelijks gebruikt door de bewoners. Er wordt gedanst, gekaart, gezongen, gesport, gerepeteerd, koffie gedronken maar ook voor optredens en grote festiviteiten gebruikt. Er is ook een extra ruimte bijgekomen voor de geheugentrainingsgroep. Wekelijks komen bewoners en buurtbewoners bij elkaar om het brein fit te houden en in deze ruimte kan men zich beter concentreren. De vrijwilligers van deze groep waren dit jaar genomineerd voor de vrijwilligersprijs van Deventer. Maar ook andere kleinere activiteiten hebben er een gezellige hoek bij. De bewoners van Ludgerus zijn er erg blij mee. Het is een fijne en gezellige ontmoetingsruimte geworden.

De volgende instanties hebben door hun financiële bijdrage meegewerkt aan de totstandkoming van de modernisering en herinrichting van de ontmoetingsruimte in het Ludgerus wooncomplex: Stichting Vrienden van Ludgerus, Het VSBfonds, Het Oranje Fonds, Roomsch Catholijk Oude Armen Kantoor (RCOAK), Konferentie Nederlandse Religieuzen, cs PIN, Stichting Kwaliteitszorg Salland, Rabobank Salland.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

Maak van héél Overijssel één grote speelplek tijdens de Buitenspeeldag!

Buitenspeeldag in Overijssel Drie op de tien kinderen speelt niet of nauwelijks buiten. ...