Raalte - Zondag 25 maart worden alle bluesliefhebbers in Raalte en verre omstreken alvast opgewarmd voor het aankomende Ribs&Blues Festival dat plaatsvindt op 27 en 28 mei.

Raalte – Ribs&Blues organiseert pre party in Taveerne Tivoli

Tijdens de pre party bij Taveerne Tivoli in Raalte wordt onder andere de officiële Ribs&Blues app gepresenteerd, bekend gemaakt wie de nieuwe Sheriff van KidsAdventure land wordt en ontbreekt het natuurlijk niet aan een stevig potje bluesmuziek.

Sinds een aantal jaren organiseert het bestuur van het evenement de pre party voor de liefhebbers van Ribs&Blues. Tijdens dit feestje kan men zich alvast in de sfeer wentelen van het festival tijdens het Pinksterweekend en voorbespreken wat er allemaal komen gaat.

Tijdens deze middag in Taveerne Tivoli wordt ook de officiële mobiele applicatie van Ribs&Blues gepresenteerd. Met deze app kan de bezoeker vooraf en tijdens het festival goed op de hoogte blijven van het programma en de laatste nieuwtjes.

Huidige sheriff Florian Wijsman zal zijn ster overdragen aan de nieuwe sheriff van de komende Ribs&Blues. De WANTED-oproep die begin dit jaar uitging naar kinderen tussen de 8 en 12 jaar, heeft veel reacties opgeleverd. Tijdens de Pre Party wordt bekend wie dit jaar de eer heeft om de Sheriff ster te dragen en het KidsAdventure Land zijn of haar domein mag noemen.

Last but not least ontbreekt het natuurlijk niet aan muziek. De Amsterdamse Rythm en Bluesband 76’ Giant Tiger Hooch zorgt tijdens deze zondagmiddag voor lekkere blues met een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Onlangs speelden ze als support van Cuban Heels meerdere zalen plat, dus wij verwachten tijdens de Pre Party niets minder.

Tussen 15.00 – 19.00 uur is iedereen welkom bij deze pre party bij Taveerne Tivoli aan de Zwolseweg 63 in Raalte. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie over Ribs&Blues op www.ribsenblues.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Kernenwethouder Judith Compagner aanspreekbaar op de markt in Wijhe

De kernenwethouders van Olst-Wijhe zijn het bestuurlijk aanspreekpunt en luisterend oor voor ...