Bij een grote verkeers- en milieucontrole aan de Heetenseweg bij Raalte zijn dinsdag tientallen overtredingen geconstateerd.

Raalte – Grote verkeerscontrole in Raalte

Verschillende afdelingen van politie IJsselland controleerden in samenwerking met milieuambtenaren van de provincie Overijssel, AID, Belastingdienst, douane, RDW en het KLPD onder andere op milieuovertredingen en de technische staat van voertuigen die passeerden op de N348 en N332.

De Algemene Inspectiedienst (AID) voerde bij vijftien voertuigen een uitgebreide controle uit en deelde een proces-verbaal en een waarschuwing uit. De Belastingdienst kon 2.000 euro aan achterstallige betalingen innen en nam ook een auto in beslag. Medewerkers van de provincie controleerden een afvaltransport en gaven daarbij een waarschuwing af.

De douane controleerde op ‘rode’ diesel, dat leverde slechts één overtreding op. Het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) constateerde vier overtredingen. Politie en Koninklijke Marechaussee hebben in totaal 44 boetes uitgeschreven voor uiteenlopende overtredingen op het gebied van verkeersveiligheid en de technische staat van voertuigen.

Over Salland TV

x

Check Also

Ribs en Blues dag 1

Op de eerste dag van het 25-jarige jubileum van het Raaltese festival ...