Vanaf 25 september 2011 start drumfanfare St. Caecilia uit Raalte met het geven van blokfluitlessen in muziekgebouw de Klanken. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar.

Raalte – Blokfluitles bij St. Caecilia

Tijdens de blokfluitlessen leren de leerlingen de basis van het muziek maken, waaronder noten lezen en ritmes. Na een aantal lessen kunnen de leerlingen al liedjes spelen op de blokfluit. Ook leren ze om samen met anderen muziek te maken.

De blokfluitlessen vinden wekelijks plaats op donderdag na schooltijd in muziekgebouw de Klanken, Zwolsestraat 72. Deze lessen duren 30 minuten en worden gegeven in groepjes van 3 leerlingen. Tijdens de schoolvakanties vinden er geen blokfluitlessen plaats. De lessen worden gegeven door Maikel Kremer.

De blokfluit en het lesboek biedt de drumfanfare aan voor € 10.00. Het lesgeld bedraagt € 6,00 per 30 minuten les per week. Een muziekstandaard moet door de leerlingen zelf worden aangeschaft.

Opgeven voor de blokfluitlessen kan tot 10 september bij Gerard Koopman (0572 356183/ 06-20783016 of g.koopman@live.nl). Voor meer informatie over drumfanfare St. Caecilia kijk op www.drumfanfareraalte.nl.

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Een terugblik op de projecten en het gedachtengoed van Stichting Y

Vanaf 12-09-2021 – Solitair of Solidair is een initiatief van Klaus Versteegen, ...