PVV-leider Geert Wilders zal tijdens de campagne 'niet lief zijn voor Rutte en Roemer'. 'Ik ga ze de maat nemen', kondigde hij vrijdagavond aan tijdens een campagnebijeenkomst in Rotterdam, waar hij ook hard uithaalde naar Europa.


PVV opent de aanval op CDA en VVD

‘Iedereen die zegt niet met ons te willen regeren, zal na de verkiezingen een toontje lager moeten zingen. We verwachten een hele goede uitslag’, aldus Wilders. Hij gaat de kiezer de waarheid vertellen over VVD-leider Mark Rutte en SP-leider Emile Roemer, die ‘ons land in de uitverkoop zullen doen’.

Rutte is volgens Wilders de man van de blanco cheques. ‘Als je hem ‘s nachts wakker maakt, vraagt hij meteen: waar kan ik tekenen?’ Op Rutte hoeft Nederland volgens Wilders niet te rekenen om het land te redden uit de ‘Brusselse haaienbek’. Ook Roemer moest het ontgelden. ‘Ome Emile lijkt een gezellige oom die op verjaardagen moppen vertelt, maar hij is een geharnaste en geharde multiculturalist.’ Roemer zal de geldpersen openzetten, net als de sluizen van de massa-immigratie, zo stelde Wilders.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...