Première documentaire film “Olst-Wijhe viert de Vrijheid”

Ondanks het feit dat veel activiteiten rondom 75 jaar Vrijheid niet door konden gaan vanwege corona, zijn er door inventief handelen en creativiteit op diverse vlakken toch nog activiteiten ontwikkeld en uitgevoerd en zijn reeds in 2020 ontwikkelde activiteiten later toch nog ter uitvoering gekomen.

Al deze activiteiten, waaronder Het Verhalenproject – Muziek aan de Diek – Het Vrijheidsconcert – Collegetour – Het Oranjehotel etc. zijn digitaal vastgelegd door de leden van de “Videogroep Olst-Wijhe”, die daar een documentairefilm van hebben gemaakt met als titel: “Olst-Wijhe viert de Vrijheid”.

Voor deze première is een beperkt aantal kaartjes GRATIS beschikbaar. Het kaartje geeft geen recht op een specifieke gereserveerde plaats; komt u dus vooral op tijd als u een mooie plaats wilt uitzoeken. De première vindt plaats op:

Datum: Donderdag 15 juni 2023, inloop vanaf 19.30 uur

Locatie: De Logtenberg – Boerhaar 16 – Boerhaar

De GRATIS kaartjes (OP = OP) zijn verkrijgbaar bij:

– DA-Bourquin – Langstraat 66 – Wijhe

– Holstohus – J. Schamhartstraat 5 – Olst

– Boekhandel Korten – A. Geertstraat 19 – Olst

Op zondag 1 oktober 2023 om 14.00 uur zal deze film ook te zien zijn in het Holstohus in Olst. Begin september zal daar d.m.v de diverse communicatiekanalen meer informatie over worden verstrekt waar en wanneer de kaartjes daarvoor beschikbaar zijn.

Over Salland TV

x

Check Also

Het allerlaatste Tentfeest in Wesepe sluit het tentfeestseizoen af

De maanden september en oktober stonden natuurlijk vol met dorpsfeesten. Het Allerlaatste ...