Op de dag dat het nieuwe kabinet wordt geïnstalleerd, ging de PVV meteen direct af op een punt uit het gedoogakkoord dat snel gerealiseerd kan worden. PVV-kamerlid Raymond de Roon wil dat mensen op toekomstige 130 km-wegen nu al geen boetes meer hoeven te betalen als zij tussen de 120 en 130 km per uur rijden.


Politiek – Maximum snelheid naar 130 km per uur per direct!

In Kamervragen die De Roon stelt aan het kabinet, vraagt hij zich af of reeds opgelegde boetes kunnen worden ingetrokken. De actie van De Roon zou een voorbode kunnen zijn van de manier waarop de PVV omgaat met zijn rol als gedoger van het kabinet van CDA en VVD. De partij laat het niet bij het realiseren van punten uit het gedoogakkoord, maar probeert meteen meer ruimte te winnen.

Een verstandige aanpak. Politieke tegenstrevers hebben dezelfde neiging, maar dan andersom: de ruimte van de PVV zo klein mogelijk proberen te houden. De PVV mag nu niet op zijn eerste lauweren rusten, maar moet scherp en alert zorgen dat de behaalde onderhandelingsresultaten prompt worden omgezet in beleid. Hiermee maakt de partij ook helder dat de onderhandelingen tussen drie gelijkwaardige partijen hebben plaatsgevonden, en de PVV niet alleen hoeft af te wachten tot het het kabinet behaagt actie te ondernemen. Bron: Artikel7.nu

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...