HELLENDOORN - De politie heeft maandag het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen in een woning aan de Bloeven in Hellendoorn.

Politie houdt verdachte moord/doodslag aan

De politie gaat uit van een misdrijf en hield een 48-jarige man uit Hellendoorn voor betrokkenheid aan. Bij de politie kwam zondagnacht omstreeks 2.26 uur een melding over een inbraak bij een juwelier aan de Smidsstraat in Hellendoorn. Hierbij werd een signalement van de dader gegeven. Politieagenten waren snel ter plaatse, zagen schade aan de etalageruit en stelden een onderzoek in.

Kort daarna kregen ze een melding over een situatie aan De Bloeven in Hellendoorn.  Daar troffen zij de 48-jarige man uit Hellendoorn aan die voldeed aan het eerder opgegeven signalement bij de inbraak aan de Smidsstraat. In de woning aan De Bloeven troffen zij het levenloze lichaam van een vrouw aan. Omdat de politie uitgaat van een misdrijf, is de 48-jarige man aangehouden en opgesloten. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de aangetroffen vrouw en de inbraak bij de juwelier.

Over Salland TV

x

Check Also

Brandweer Zwolle herdenkt omgekomen collega’s Diezerstraat

Brandweermensen staan 24/7 met hart en ziel klaar voor onze maatschappij. Soms ...