Onbekenden hebben vrijdagavond de buurtsuper van ex-PVV-Statenlid Cor Bosman aan de Kapellerlaan in Roermond overvallen.

Overval op winkel ex-PVV’er Bosman live op de radio

De overval was te horen op de regionale omroep L1, die juist op dat moment rechtstreeks een telefonisch interview met Bosman uitzond. De politie bevestigde de overval. Tijdens de uitzending was te horen, hoe Bosman het interview plotseling afbrak waarop geschreeuw en gevloek klonk en de verbinding wegviel. Volgens de politie ging het om twee daders die ervandoor gingen na een greep in de kassa. Niemand raakte gewond.

Volgens Bosman hebben de gemaskerde mannen de complete kassa meegenomen na zijn echtgenote met een pistool te hebben bedreigd. Bosman is hen nog nagerend, maar ze ontkwamen op een scooter. Het is de vierde keer dat de winkel van Bosman overvallen is. Bosman zei niet uit te sluiten dat er een verband bestaat met de commotie rond zijn uitspraak over PvdA-Statenlid Selçuk Özturk. Hij noemde hem in een interne PVV-mail een ‘stuk uitgekotst halalvlees van een Turks varken’. Daarop werd hij uit de PVV-Statenfractie gezet.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...