In Onder de Loep, het regionale opsporingsprogramma van RTV Oost, zal op donderdag 26 maart de overval op de Aldi aan de Beestenmarkt in Deventer worden behandeld.

Overval op Aldi bij RTV Oost

In de uitzending zullen onder andere bewakingsbeelden worden getoond, waarop gedeeltelijk te zien is dat de overvallers de winkel binnen komen en na de overval de winkel weer verlaten. Ook zal de gestolen scooter die de overvallers na de overval achterlieten in de brandgang tussen de Eefdestraat en de Harfsenstraat aan het publiek worden getoond. Daarnaast wordt in de uitzending een oproep gedaan naar mogelijke getuigen die de twee overvallers voor of na afloop van de overval hebben gezien.

Het zou gaan om twee mannen met het volgende signalement:

Dader 1, Is een man van tussen de 16 en 25 jaar en heeft een blanke tot lichtgetinte huidskleur. Hij heeft een slank postuur en is tussen de 1.70m en 1.80m lang. Hij heeft bruine ogen en droeg een spijkerbroek en een zwarte jas en een muts of pet met daar overheen een capuchon. Daarnaast droeg een zwarte zogenoemde Arafat sjaal.

Dader 2 heeft een getinte huidskleur, is ook donkerder dan dader 1. Hij is ook tussen de 16 en 25 jaar oud en heeft een normaal tot iets gezet postuur. Hij is iets kleiner dan dader 1. Hij heeft zwart haar en droeg tijdens de overval een spijkerbroek en een zwarte, waarschijnlijk glimmende jas. Ook droeg hij een zwarte pet en een zwarte sjaal. Volgens getuigen spraken de mannen met een Marokkaans accent.

De gevonden scooter die gebruikt is bij de overval

Over Salland TV

x

Check Also

Salland Magazine in het teken van de N35 in Mariënheem

Vanavond wijden we in de uitzending van Salland Magazine aandacht aan de ...