Op woensdag 29 januari a.s. organiseren Carinova Steunpunt Mantelzorg en Raster voor jonge mantelzorgers van 6 t/m 12 jaar (basisschoolleeftijd) uit de gemeente Deventer een middag met Oud Hollandse spelletjes.

Oud Hollandse spelletjes

De middag vindt plaats in het Activiteitencentrum de Fontein, Fonteinkruid 61 in Deventer en duurt van 15.00 – 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden vóór 21 januari! Dit kan bij Marijke Leutscher via tel. 0900 86 62 of per mail via m.leutscher2@carinova.nl.

Meer informatie: We gaan die middag gezellig spelletjes spelen met z’n allen. En voor de winnaar is er een mooi prijsje!

Jonge mantelzorgers: Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 9 januari staan zij in het middelpunt!

 

Over Salland TV

x

Check Also

“Workshop dieren tekenen in Natuurmuseum Holterberg” 

Holten – Zondag 2 oktober a.s. verzorgt Melissa Roelvink een workshop dieren ...