Open dag Go Ahead Eagles live

Salland Sport verzorgt een live-uitzending vanaf de open dag van Go Ahead Eagles. Vanuit het supportershome komen staf en spelers voorbij in een uitzending die zondag om 14:00 uur start.

Trainer René Hake met zijn assistent Roeland ten Berge, de keepers De Lange en Jansen, maar ook de nieuwe aanwinsten Amofa en Llansana schuiven aan. Aanvoerder Kuipers wordt aan de tand gevoeld evenals zijn nieuwe collega Fin Stokkers en ook de vleugelflitsers Adekany en Fernandes komen aan de microfoon bij Bert Liefers en Erik van Luttikhuizen.

Kowet zonder supporters is niets, dus ook zij krijgen de ruimte hun mening te ventileren in een uitzending die tot 16:00 uur duurt. Zo zullen Dennis Nagtzaam, Steph van de Belt, Jan van Duuren en Pascal van de Schaaf kritisch vooruitblikken op het nieuwe seizoen.

Wil je uitzending bijwonen? Loop dan het Home van de supportersvereniging binnen zondagmiddag. In het midden-eiland treft u de radiomakers en hun gasten aan.

De uitzending van Salland Sport is dus live vanuit het Home van de SV-GAE, te vinden direct onder de hoofdtribune. Salland1 is officieel partner van Go Ahead Eagles en de SV, zendt zondag live uit via de bekende frequenties 105.1 FM voor de gemeente Raalte, 105.7 FM in en rondom Olst en Wijhe en natuurlijk via de alom bekende 107.3 FM volop door de gehele gemeente Deventer.

Salland1 werkt met vrijwilligers en is partner van Go Ahead Eagles door, onder meer, iedere wedstrijd te voorzien van liveverslag vanaf de tribunes met twee verslaggevers.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

“Noe a zin in an!”Luttenberg maakt zich op voor de Luttenbergse 700

Door Sonja Veneman Van 12 tot en met 16 augustus is zaal ...