Ontdek de natuur dichtbij huis tijdens Week van het Landschap 9 tot en met 18 oktober

Ontdek de natuur dichtbij huis tijdens Week van het Landschap
9 tot en met 18 oktober


Nog maar een paar dagen en dan start de Week van het Landschap. Een week vol met leuke activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis (nog beter) te leren kennen.

Hoe goed ken jij de natuur dichtbij huis? Van 9 tot en met 18 oktober vieren we in heel Overijssel de Week van het Landschap. Een week boordevol activiteiten voor jong en oud om de natuur dichtbij huis te beleven. Landschap Overijssel laat graag zien hoe mooi en divers die natuur is door bijzondere excursies te organiseren: Bijvoorbeeld de ‘paddenstoelen excursie’ vanuit Hof Espelo en de Wheem op zondag 11 oktober of de Fruitpersdag in Balkbrug.
Ga mee met de gids of ga er zelf op uit met een wandel- of fietsroute en ontdek de onontdekte natuur dichtbij huis. Bekijk onze mooiste routes door natuur en landschap met de wandelapp ‘wandelen in Overijssel’ of voor fietsers de ‘fietsen in Overijssel’ app.

Laat je verrassen
De natuur dichtbij huis heeft vaak vele verrassingen in petto. Even op de fiets stappen, uitwaaien of een nieuwe route ontdekken in het bos. Juist in deze coronatijd is het fijn om buiten te zijn en van de natuur te genieten.

Ben je benieuwd naar wat wij organiseren? Aanmelden kan via https://www.landschapoverijssel.nl/weekvanhetlandschap. Activiteiten van andere provincies staan op www.weekvanhetlandschap.nl.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Donderdag vrij zonnig na koude start

Het sinterklaaswintertje dat tegelijk met de Sint het land verlaat deze zesde ...