Sinds zondagochtend 11 april wordt een 62-jarige man uit Olst vermist.

Olst – 62-jarige man vermist

Bekenden van de man hebben de man op zaterdagavond voor het laatst gesproken. De politie heeft na de melding op zondagochtend een uitgebreid onderzoek ingesteld. Zo is er een buurtonderzoek ingesteld en is er in de omgeving gezocht.

De woning van de man aan de Fortmonderweg is onderzocht en de politie heeft de nodige getuigen gehoord. Het onderzoek heeft tot op heden nog geen resultaat opgeleverd. Woensdagmiddag zal er door de politie verder gezocht worden. Dit zal gebeuren vanaf het water en vermoedelijk ook vanuit de lucht met een helikopter. De politie sluit niet uit dat de man mogelijk zichzelf van het leven heeft beroofd.

Het signalement van de man luidt als volgt: Lengte: 1,75 meter. lang, normaal postuur, geen baard of snor, kort haar, brildragend (vermoedelijk een wat donker montuur). De man is over het algemeen casual gekleed en droeg vermoedelijk een spijkerbroek, een donker bomberjack, veterschoenen en een geruit overhemd.

De politie is op zoek naar getuigen die de man na zaterdagavond 20.00 uur nog gesproken hebben of die in de omgeving van de Fortmonderweg de man nog gezien hebben. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...