Nabeschouwingen voetbal, handbal en honkbal

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Lettele speelt nacompetitie voor promotie en verliest in de eerste ronde.
  • Voetbal: Deventer clubs IJsselstreek en DAVO spelen nacompetitie tegen elkaar. De één voor promotie, de ander tegen degradatie. Resit blikt terug op de gewonnen wedstrijd.
  • Voetbal: Go Ahead Deventer speelt gelijk in een doelpuntrijke wedstrijd waardoor het uitliep op strafschoppen.
  • Handbal: Kwiek speelde de laatste wedstrijd van het seizoen en eindigt als 7e in de Eredivisie.
  • Honkbal: Eagles verliest van Gryphons.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Voetbal

Trainer Helwich Machielsen na de voetbalwedstrijd Groen Wit ’62 – Lettele in de 1e ronde van de nacompetitie 3e/4e klasse. Eindstand 2-0. Dat betekent dat Lettele volgend seizoen weer uitkomt in de 4e klasse.

Trainer Resit Schuurman van DAVO na de voetbalwedstrijd IJsselstreek – DAVO in de 1e ronde van de nacompetitie 4e/5e klasse. Eindstand 2-3. Dat betekent dat IJsselsteek degradeert naar de 5e klasse en dat DAVO in de 2e ronde van de nacompetitie uit speelt tegen WWNA.

Trainer Remco Goldenbeld na de voetbalwedstrijd SC EDS – Go Ahead Deventer in de 1e ronde van de nacompetitie 4e/5e klasse. Eindstand 4-4. De strafschoppenserie is geëindigd in 4-5. In de 2e ronde van de nacompetitie speelt Go Ahead Deventer zondag uit tegen Voorst.

Handbal

Trainster Olga Assink na de handbalwedstrijd Volendam DS1 – Kwiek DS1 voor plaats 7/8 van de Eredivisie. Eindstand 31-33. De eerste wedstrijd in Raalte eindigde in 39-39. Kwiek eindigt door deze resultaten als 7e in de Eredivisie.

Honkbal

Speler Martijn Timmer na de honkbalwedstrijd Gryphons H2 – Eagles H1 in de 5e klasse, Poule C. Eindstand 9-7. Eagles H1 staat 3e van de 8 in de stand met 8 punten.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Het allerlaatste Tentfeest in Wesepe sluit het tentfeestseizoen af

De maanden september en oktober stonden natuurlijk vol met dorpsfeesten. Het Allerlaatste ...