Nabeschouwingen eerste bekerronde met Heino, Wijhe’92, Overwetering en Wesepe

De eerste speelronde van de bekercompetitie zit erop. Salland Sport belde zondag daarom met de trainers van Heino, Wijhe’92, Overwetering en Wesepe om na te beschouwen op de eerste ‘echte’ wedstrijd.

Nabeschouwing Heino – Hulzense Boys met Martijn de Vogel

De eerste overwinning is binnen voor VV Heino 1 in de beker. De nagenoeg complete ploeg won met 2-0 van de Hulzense Boys.

Het lastige vond de ploeg uit Heino om te anticiperen op het veranderende spel van de Hulzense Boys. De tweede helft werd er een andere manier van spelen gehanteerd. Het teamverband binnen Heino was, naarmate de eindfase naderde, steeds beter, aldus trainer Martijn de Vogel.

Nabeschouwing WVF – Wijhe’92 met John Bijen

Zaterdag speelde Wijhe’92 uit tegen WVF uit Westerholte en verloor met 4-0. Een zware bevalling. Als was het volgens John Bijen te verwachten.

Wijhe was nog niet zo fit als WVF. Dus Wijhe moet nog fitter worden vindt John Bijen. Daarnaast gaat de trainer bouwen aan de ploeg en langzaam dingen veranderen.

Het doel voor het aankomend jaar in de competitie is “eerst maar eens een ploeg of 4, 5 onder ons houden”.

Nabeschouwing Sallandia – SC Overwetering met Sander Poll

De eerste bekerwedstrijd werd door SC Overwetering gewonnen met 0-4 zondag van Dvv Sallandia. Tijdens de wedstrijd deed een 15-jarige kerel mee voor de ploeg uit Olst en kende de wedstrijd een nare blessure van Oskar Kappert.

Ondanks de overwinning ging het moeizaam voor de Olsterse ploeg, aldus trainer Sander Poll. In zijn algemeenheid is Poll tevreden: “De selectie wordt breder is positieve zin.”

Tot slot nog een korte voorbeschouwing op de oefenwedstrijd Overwetering – Wijhe’92 vanavond (dinsdagavond 7 september).

Nabeschouwing DAVO – SC Wesepe met Wilco Klomp

Een overwinning voor Sportclub Wesepe tegen DAVO zondag. Het werd 2-3 in Deventer. De eerste ‘echte’ wedstrijd ook voor kersverse trainer Wilco Klomp.

Qua uitslag lijkt het een spannende wedstrijd te zijn geweest, maar dat had volgens Klomp niet gehoeven. Zo kwam het eerste doelpunt van DAVO volledig uit de lucht vallen en had Wesepe wel meer doelpunten kunnen maken.

Wilco is bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer en het bevalt hem goed in Wesepe. Tot slot blikt hij vooruit op komend seizoen.

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Gewonde bij ongeval op de Raalterweg in Wijhe

Rond half drie vanmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Raalterweg ...