Van maandag 8 juni 06.00 uur tot maandag 15 juni 06.00 uur wordt de provinciale weg N348 tussen Raalte en Deventer ter hoogte van Wesepe volledig afgesloten.

N348 gaat dicht ter hoogte van Wesepe

Het fietsverkeer wordt ter plekke gewezen op een kleine omleiding. Omleidingroutes worden met borden aangegeven en zijn ook te downloaden via www.rondwegwesepe.nl. De afsluiting is noodzakelijk om de nieuwe rondweg om Wesepe aan te sluiten op de bestaande N348. Vanaf 15 juni 06.00 uur rijdt het verkeer over de nieuwe rondweg.

Openbaar vervoer/buslijn 165 Connexxion: Gedurende de afsluiting van 8 juni tot 15 juni rijdt buslijn 165 Raalte-Deventer en Deventer-Raalte van Connexxion een aangepaste route. Busreizigers kunnen in Wesepe, gedurende de afsluiting, in- en uitstappen bij de nieuwe bushalte bij de rotonde aan de Boxbergerweg. Tijdens de afsluiting vervallen tussen Deventer en Wesepe de tussenliggende haltes.

Vanaf 15 juni rijdt buslijn 165 over de nieuwe rondweg en stopt bij de bushaltes bij de nieuwe rotondes, aan beide uiteinden van de nieuwe rondweg. De bestaande bushaltes in Wesepe (Velsdijk, Wethouder van Doorninckweg en Boxbergerweg) komen definitief te vervallen.

Route gevaarlijke stoffen: De doorgaande route voor gevaarlijke stoffen wordt ter plaatse van Wesepe onderbroken. Voor gevaarlijke stoffen is geen omleiding, men dient gebruik te maken van de bestaande routes gevaarlijke stoffen. Het vrachtverkeer wordt hierop geattendeerd via borden langs de snelwegen.

Meer informatie: Kijk op www.rondwegwesepe.nl voor de meest actuele informatie over omleidingen en afsluitingen.Via het contactformulier op de website of het wekelijkse spreekuur in de bouwkeet aan de Mengerweg (elke woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur) kunnen aanwonenden en andere belangstellenden vragen stellen over de omleiding.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Mantelzorgende kinderen worden verwend met extra Sinterklaascadeau

Zorgen voor een broertje of zusje met een aandoening kost veel tijd ...