Motorclub RAM Raalte 40 Jaar

RAM staat voor Raalter Automobiel en Motorclub, hoewel de naam al ruim 70 jaar een begrip is in Raalte en omgeving zijn de activiteiten voor auto’s in 1983 vaarwel gezegd. De naam RAM werd behouden maar vanaf dat moment als motorclub.

RAM is een motorclub met momenteel zo’n 60 leden uit Raalte en omgeving die houden van gezellig toeren. Echter zonder veiligheid is dit niet te bereiken, motortype en snelheid zijn ondergeschikt, bij ons is de rijder belangrijk.

De vereniging organiseert voor de leden momenteel zo’n 24 evenementen per jaar waaronder weekend toertochten (in binnen- en buitenland), dag toertochten die variëren van 150 tot 500 km, avondtoertochten van 100 km én jaarlijks sluiten wij het seizoen medio november af met een gezellige avond.

Op zondag 11 juni a.s. heeft de vereniging een mooie toerrit gepland. De startlocatie van onze clubritten is de Domineeskamp in Raalte. Je kunt meerijden, graag vantevoren even melden bij de Toerleider en als het je bevalt ben je voor € 32,50 per jaar lid van motorclub RAM Raalte.

Over Salland TV

x

Check Also

Het allerlaatste Tentfeest in Wesepe sluit het tentfeestseizoen af

De maanden september en oktober stonden natuurlijk vol met dorpsfeesten. Het Allerlaatste ...