Dat de rechts georienteerde Nederlander echt helemaal niks opheeft met de huidige publieke omroep dat is geen geheim. Salland TV ontdekte op Artikel7.NU een pittig stuk opinie.

Media – Weg met de Publieke Omroep en graag nu!

Als ik iets niet begrijp dan is het waarom de publieke omroep nog bestaat. De functie van de publieke omroep ontgaat me volledig en een makkelijker manier van bezuinigen dan op deze staatpropaganda is niet denkbaar.Ik had mijn hoop gevestigd op dit rechtse kabinet, helaas wordt er slechts een luizige 50 miljoen minder besteed aan leuke baantjes voor linkse mensen die vooral multicultureel georiënteerd zijn. De PVV geeft nog wat tegengas, maar Rutte en Verhagen staan pal voor de publieke omroep.

Over de staatsfinanciën kunnen we kort zijn. De B.V. Nederland komt geen 100 miljoen per dag meer tekort, maar nog slechts 65 miljoen, dat is 23 miljard per jaar. Herinnert u zich het protest tegen de 19 miljard die Rutte en zijn VVD voor de verkiezingen wilden bezuinigen nog? De realiteit is dat we ondanks de bezuinigingen die zijn doorgevoerd nog steeds meer dan het gevreesde bedrag tekort komen. De staatsschuld zal gedurende de gehele regeerperiode Rutte1 verder oplopen en richting de 80% van ons BBP gaan. De 550 miljoen die afschaffing van de PO oplevert is blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg voor dit ‘rechtse’ kabinet.

De publieke omroep. De Staat bepaalt wat u op tv mag zien. De Staat bepaalt dat mensen die niets met de PO hebben toch moeten betalen voor spelletjes als LINGO, spuiten en slikken, het voetballen, de moslimomroep en het fantastische ZoooMoslim, waar ik uiteraard niet naar gekeken heb, die islampropaganda. De Staat bepaalt wat goed en slecht is. En dat er meer allochtonen een baantje als presentator, omroepcoördinator of marketingassistent moeten hebben dan hetgeen gebruikelijk is in het bedrijfsleven. Blijkbaar vindt de Staat dat burgers niet zelf kunnen nadenken en dat commerciële tv niet inspeelt op de behoefte van de burger. De Staat heeft er geen vertrouwen in dat RTL Nieuws het Staatsjournaal kan vervangen, oneerlijke concurrentie vindt de Staat blijkbaar normaal.

POWNED
Het meest trieste voorbeeld van uit de ruif vreten dat de PO heeft voortgebracht moet POWNED zijn, al zullen er vele programma’s en zenders zijn die in de buurt komen. Ooit handtekeningen ingezameld met als doel ‘het systeem van binnenuit kapot maken’. Velen trapten erin. Inmiddels weten we waarom POWNED niet commercieel ging, de presentatiekunsten van robot Weesie zijn van hetzelfde niveau als de debatkwaliteiten van Job Cohen. Maar bovenal is het lekker makkelijk zakken vullen; baangarantie en kwaliteit speelt geen rol. Alles waar GeenStijl ooit tegen gestreden heeft, en waar ik jarenlang volop van genoten heb, werd overboord gegooid om op kosten van de belastingbetaler tv te kunnen maken. Dat typeert de parasieten van de Staatstelevisie.

Als u het bovenstaande artikel op de site zelf wilt lezen het staat hier.

Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...