Een onbekende man heeft in de nacht van zondag op maandag in de buurt van Lettele geprobeerd om een vrouw te ontvoeren.

Lettele – Poging tot ontvoering 22-jarige Deventerse

De 22-jarige vrouw uit Deventer raakte daarbij gewond. De vrouw fietste tussen half een en tien voor een vanuit Bathmen richting Lettele. Ze werd op de Bathmenseweg aangesproken door de man. Toen ze wilde doorrijden dwong hij haar te stoppen. Hij dreigde de vrouw te doden als ze niet in zijn busje zou stappen.

De vrouw verzette zich flink, en beet de man in zijn arm en vinger, maar raakte even bewusteloos toen de manhaar probeerde te wurgen. De man ging er daarna vandoor. Het slachtoffer heeft hulp gevraagd bij een woning in de buurt. Ze is in het ziekenhuis behandeld aan haar verwondingen. De politie heeft een signalement van de dader.

De onbekende man is tussen de 20 en 40 jaar, heeft kort, donker haar en is door zijn slachtoffer hard gebeten in zijn arm en vinger. Vermoedelijk heeft hij zich verplaatst in een lichtgekleurde (mogelijk witte) bestelbus met een dichte zij- en achterkant. Mogelijk heeft de bestelbus hiervoor enige tijd ter hoogte van de manege aan de Oude Molenweg geparkeerd gestaan.

De politie roept mensen die de bus in de buurt hebben zien staan of rijden op zich te melden. Mogelijk zijn er de afgelopen tijd nog andere vrouwen lastig gevallen door deze onbekende man. De politie zou graag met deze vrouwen in contact komen via 0900-8844 of anoniem via Bel M., telefoonnummer: 0800-7000. De zaak is dinsdagavond ook te zien bij Hart van Nederland en Opsporing Verzocht.

Over Salland TV

x

Check Also

Salland Vandaag: hoofdpunten uit het nieuws van 5 december

Wat is het laatste en belangrijkste nieuws uit Salland? Dagelijks worden de ...