Woensdagmiddag 11 april is het Kindermiddag op de Paaskermis aan de Roland Holstlaan op de Platvoet.

Kidz-DJ en schminken op Paaskermis

Bijzonder is de komst van de Kidz-DJ die een gouden plaat won met Nederlandstalige Kinderliedjes.

Met de knotsgekke rondrijdende Discowagen zorgt de Kidz-DJ voor een muziekvolle middag en draait de gehele middag de grootste hits van Nederlandstalige kinderteksten. Maar dat is lang niet alles: er zijn danswedstrijden met de Kidz-DJ voor kinderen en hun papa’s en je kunt samen scratchen!

Wie wint de Danswedstrijd en welke papa danst het coolst? De Kidz-DJ deelt kado’s uit voor de kinderen en winnaars van de wedstrijden ontvangen een doeboek of cd.

Schminkattractie  

Waar kinderen komen kan geschminkt worden, een attractie die altijd succesvol is. Daarom staat er deze middag bovendien een luxe kinderschminkstand. Met veel mooie kleuren en glitters wordt het een waar sprookje!

Clown Des alles 

Maar dat is nog niet alles: ook de knettergekke Clown Desalles geeft acte de présence tijdens deze bijzonder Kindermiddag op de Paaskermis in Deventer.

Paaskermis

De kermis is dagelijks geopend van 13 tot 24 uur en vrijdag en zaterdag van 13 tot 1 uur. De Deventer Paaskermis staat nog tot en met zondag 15 april 2012 op het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan op de Platvoet.

Over Salland TV

x

Check Also

Concerten Popkoor SVP regio Heino groot succes!

Ruim 450 mensen genoten afgelopen zondag van Popkoor SVP in het Hoftheater. ...