APELDOORN -  De politie onderzoekt een incident waarbij een jonge vrouw vermoedelijk tegen haar wil in een flat in wijk de Maten in Apeldoorn was vastgehouden.

Jonge vrouw in flat vastgehouden

De recherche heeft kort daarop een 21-jarige man uit Groningen aangehouden. De politie kreeg dinsdagmiddag 24 april een melding dat de vrouw vermoedelijk tegen haar wil in een flat was vastgehouden. Ze had kans gezien om uit de flat te ontkomen en alarm geslagen.De vrouw, een 19-jarige Apeldoornse, werd door agenten opgevangen.

Aangezien het vermoeden bestond dat de man die hiervoor verantwoordelijk was in het bezit kon zijn van een vuurwapen, werden er meerdere rechercheurs voor de aanhouding ingezet. Zij hebben kort daarna een 21-jarige Groninger in de flat aangehouden. Hij bleek niet in het bezit van een vuurwapen en dit werd ook niet in de flat aangetroffen.

Wel werd er een geringe hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De politie onderzoekt het incident en de Groninger is in verzekering gesteld. Hij wordt vrijdag voorgeleid aan de Rechter-commissaris.

Over Salland TV

x

Check Also

Winters weerbeeld houdt nog aan

Ook het tweede gedeelte van de week staat in het teken van ...