Met de verkiezingen in zicht zoekt Gemeentebelang nog nadrukkelijker het contact met plaatsgenoten. Sinds anderhalf jaar trekken fractie en bestuur de gemeente Deventer in om te horen wat er in de dorpen en in de stad speelt.

Inloopspreekuur Gemeentebelang in Lettele

Het eerstvolgende inloopspreekuur wordt gehouden op maandag op 20 januari in Café Spikker, Bathmenseweg 34, Lettele

Gemeentebelang kent zijn oorsprong in het buitengebied, maar heeft zich de afgelopen raadsperioden ontwikkeld tot een lokale partij voor héél Deventer. Met succes! Deze ontwikkeling is ook duidelijk terug te zien in de nieuwe kieslijst, waarin ervaring en enthousiasme goed vertegenwoordigd zijn.

Iedereen die iets aan de partij kwijt wil, is van harte welkom op de inloopavond. Een zorg, een probleem, een punt van aandacht of misschien ook wel een steunbetuiging. Gemeentebelang hoort graag wat er in de gemeenschap leeft. Zo kunnen we ons politiek optreden nog beter afstemmen op de wensen en behoeftes van de inwoners van onze gemeente. Als lokale partij gaan we daarvoor. Dat hebben onze raadsleden Alie Zandstra, Liesbeth Grijsen, Marcel Elferink en Erik Stegink de afgelopen jaren laten zien en dat willen zij natuurlijk ook blijven doen in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

Aanmelding voor de inloopavond (via eg.grijsen@deventer.nl of  info@gemeentebelangdeventer.nl) mag, maar is zeker niet verplicht.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Reuring in Salland 10 oktober in Olst

Ruim 400 Sallanders hebben samen een toekomstvisie voor Salland gemaakt. De visie ...