Het ROZ en IkStartSmart© organiseren op dinsdag 18 september 2012 een informatieve en interactieve middag over creatief ondernemerschap van 15.30 tot 18.00 uur in het Burgerweeshuis aan de Bagijnenstraat 9 in Deventer.


Infomiddag creatief ondernemerschap

Iedereen die een eigen bedrijf wil starten in de creatieve sector of al actief is als creatieve ondernemer is van harte welkom.

Creatief ondernemerschap wordt steeds belangrijker en is op allerlei manieren in te vullen. Om succesvol te worden en blijven als ondernemer in de creatieve sector is een geniaal plan of creatieve aanleg niet voldoende. Ook zakelijke vaardigheden en inzicht zijn van belang. Daarbij kunnen IkStartSmart© en het ROZ starters en ondernemers ondersteunen. Zij brengen u deze middag op de hoogte van wat zij allemaal voor u kunnen betekenen.

Er is een interessant programma samengesteld met bijdragen van de twee organiserende partijen en twee inspirerende gastsprekers; Bas Mennink, zelfstandig ondernemer in vormgeving en uitvoering van creatieve (zakelijke) concepten en Dennis Risakotta, eigenaar van Creative Fuel, een bedrijf in internet en design. Ook is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Aanmelden voor deze middag kan tot 15 september 2012 door te bellen of mailen met het ROZ (074 245 8977, info@rozgroep.nl). Deelname is gratis.

Over Salland TV

x

Check Also

Repair Café Deventer: welkom op zaterdag 16 oktober

In september hadden we weer een gezellig Repair Café. We zagen het ...