Maak Raalte weer vuurwerkschoon

Op Nieuwjaarsdag om 12.00 uur pakt heel Nederland de bezem om het afval van het vuurwerk op te vegen. Eind van de dag kan ook Raalte weer mooi schoon zijn. Het is even voor de hand liggend als eenvoudig. Doe je ook mee? Op de vuurwerk verkooppunten in Raalte zijn speciale zakken verstrekt waar je het vuurwerkafval na het afsteken in kunt doen. Opgeruimd staat netjes.

Je kunt je vuurwerkafval ook dit jaar weer gratis inleveren op zaterdag 2 januari 2016. Als we allemaal ons steentje bijdragen, houden we ook in 2016 onze gemeente Mooi Schoon. Op een centrale plek in ieder dorp staat de ‘karavaan’ (schema zie bijgevoegde poster) om je de gelegenheid te geven het vuurwerkafval gratis in te leveren.

Laat zien dat je meedoet
Post een leuke foto van jouw Nieuwjaarsvegen met een kort berichtje op de Facebookpagina van Mooi Schoon of tag @MooiSchoonNL in je Facebookbericht en maak kans om verkozen te worden tot ‘Opschoonactie van de maand’!

Mooi Schoon
Deze campagne wordt georganiseerd vanuit het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon dat Raalte samen met 14 andere ROVA-gemeenten voert ter voorkoming en bestrijding van zwerfvuil. Voor meer informatie kijk op mooi-schoon.nl.

Over Salland TV

Plaats een reactie

Je mailadres wordt niet weergegeven.

x

Check Also

IJssellinie centraal tijdens bijeenkomst Europees erfgoednetwerk in Olst-Wijhe

Op donderdag 16 mei was de gemeente Olst-Wijhe, samen met Stichting IJssellinie ...