Bij een achtervolging op een auto in Deventer heeft de KLPD vrijdagavond twee waarschuwingsschoten gelost.


Holten – Politie lost schoten na achtervolging op de A1 en door Deventer

De KLPD merkte op de parkeerplaats van het restaurant langs de A1 in Holten een bestuurder op die zich verdacht deed. Toen de agenten hem een stopteken gaven, negeerde hij dat en ging er vandoor. De agenten zetten de achtervolging in maar doordat de bestuurder zeer gevaarlijk gedrag vertoonde, staakten ze de achtervolging.

De auto is daarna leeg aangetroffen op een parkeerplaats bij het Texaco tankstation in Deventer-Oost. Bij deze parkeerplaats werden vervolgens agenten gepost. Die zagen later een auto komen aanrijden met drie mannen. Eén van deze mannen stapte over naar de geparkeerde auto. Deze auto is klem gereden en de inzittende aangehouden. De twee andere mannen gingen er met de andere auto vandoor en de politie zette opnieuw de achtervolging in. Aan de Meester de Boerlaan werd ook deze auto klemgereden.

De twee inzittenden gingen er te voet vandoor en daarbij werden er twee schoten in de lucht gelost. Er is niemand gewond geraakt en de twee zijn nog steeds voortvluchtig. Er is ook een politiehelikopter ingezet.

Over Salland TV

x

Check Also

Het programma van amateurvoetballend Salland

Het is dit weekend weer tijd voor een potje voetbal. Enkele clubs ...