Op woensdag 14 mei a.s. organiseren Carinova Steunpunt Mantelzorg, Interakt Contour en MEE een bijeenkomst met als thema ‘Hoe zorg je voor jezelf als mantelzorger?’.

Hoe vindt u een goede balans als mantelzorger?

Deze bijeenkomst is voor mantelzorgers uit de gemeente Deventer en vindt plaats in Activiteitencentrum Tamarinde, H. Segherstraat 1 in Deventer. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar u dient zich wel aan te melden. Graag vóór woensdag 7 mei bij Kelly Bekebrede, k.bekebrede@carinova.nl, Petra de Vos, p.devos@meeijsseloevers.nl of bij Ruth Ophoff via r.ophoff@interaktcontour.nl. Heeft u geen mail, belt u dan naar 0900 86 62.

 

Programma: De zorg die u als mantelzorger geeft is onmisbaar en van grote waarde. Ondanks dat het vaak veel voldoening geeft, kan het ook zwaar zijn. Zeker omdat andere verantwoordelijkheden in het leven ook gewoon doorgaan. De vraag is dan hoe je voor jezelf een goede balans kunt vinden tussen zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf. Tijdens deze avond krijgt u informatie en gaan we met elkaar in gesprek over het thema ‘Hoe zorg je voor jezelf als mantelzorger’. Medewerkers van de drie organisaties zullen ook aanwezig zijn voor uw vragen. 

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Reuring in Salland 10 oktober in Olst

Ruim 400 Sallanders hebben samen een toekomstvisie voor Salland gemaakt. De visie ...