Steeds meer mensen 'herontdekken' de vele voordelen van tapijt. Met een speciale inruilactie - waarbij de korting tot maar liefst 20% kan oplopen - en een unieke Uit- & Inruimservice maken de Binnenhuisadviseurs de overstap naar een strakgelegde, warme en zachte vloer wel heel makkelijk. 'Kom binnen en doe uw ogen pas open als ik het zeg.'


Heeten – Tapijt inruilen mogelijk bij Boerhof Heeten

Ook een praktische keuze: tapijt met uitstraling: Nieuwe garencombinaties en -samenstellingen, nieuwe kwaliteiten en tinten: tapijt ontwikkelt zich voortdurend en is vandaag de dag uitstekend lichtbestendig en kleurvast, oersterk en bestand tegen flink wat inloop en ongelukjes die vroeger nare vlekken zouden hebben gegeven.

Voeg daarbij dat door middel van Duits onderzoek bewezen is dat tapijt minder opdwarrelend stof veroorzaakt en dus juist zeer geschikt is voor mensen met een stofallergie, en je snapt dat de woonconsument van vandaag steeds vaker hun ogen door de vele kleur- en kwaliteitsstalen van tapijt laten dwalen. Want inderdaad: de warme uitstraling, het zachte aanvoelen, de demping van geluid, maar vooral ook de oneindige keuze uit sfeervolle én trendy kleurreeksen, vind je bij geen enkele andere vloersoort.


Voordeel met Uit- & Inruimservice: Een tot 10 oktober lopende actie van de Binnenhuisadviseurs op de gehele tapijtcollectie van kwaliteitsmerk Bonaparte (tot € 300,- inruilkorting) maakt dat u er de komende herfst, winter en nog vele jaren daarna er voordelig en warmpjes bijzit.

Maar ook de nieuwe service – het tegen een aantrekkelijk tarief leegruimen van uw oude kamer, verwijderen van de oude vloerbedekking, vakkundig leggen van de nieuwe én weer inruimen – trekt u wellicht over de streep. U hoeft zelfs niets te doen. Alsof je deel uitmaakt van zo’n metamorfose-programma


 

 

 

 

 

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...