De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling op donderdagavond 19 december op de Lichtenbergerlaan in Diepenveen.

Getuigen zware mishandeling Diepenveen gezocht

Daarbij raakte een 18-jarige Deventenaar zo gewond dat hij een aantal dagen in het ziekenhuis moest blijven. De man fietste rond 23.30 uur op de Lichtenbergerlaan. Daarbij schampte hij de bestuurder van een hem tegemoet rijdende bromscooter met een passagier. De twee op de scooter kwamen hem achterna en trapten hem in zijn rug. Nadat hij van zijn fiets sprong kwam de duopassagier van de scooter op hem af en sloeg hem met een vuist in het gezicht.

Daarna mengde ook de bestuurder van de scooter zich in de mishandeling. Er werd door het tweetal tientallen keren op het slachtoffer ingeslagen. De man raakte min of meer buiten bewustzijn en is ook in zijn rug getrapt. De belagers gingen er daarna vandoor.

De bestuurder is een 1.80 meter lange gespierde jongen van ongeveer 18 jaar, lichtgetint, met kort stekelig zwart haar. De duopassagier was kleiner, normaal postuur, en droeg een wit petje. De jongens reden op een witte scooter van het merk SymMio, zonder windscherm. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk met deze mishandeling te maken heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem via 0800-7000. Naar de mishandeling is een onderzoek gestart.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...