FC Zwolle stapte zondag voor ruim 5000 toeschouwers met een 0-1 zege van het veld in de Adelaarshorst in Deventer.

GAE verliest thuis met 0-1 van FC Zwolle

Het winnende doelpunt was van Boerrigter in de blessuretijd van de eerste helft. GA Eagles speelde niet slecht, maar mistte de efficiency die FC Zwolle wel heeft om kansen in een derby vol strijd ook daadwerkelijk doeltreffend af te ronden. FC Zwolle eindigde het duel met 10 man na twee keer geel voor Bakker.

GA Eagles blijft op de 10e paalts op de ranglijst staan en FC Zwolle schuift op naar plek 5. Aanstaande vrijdagavond kan GAE de opgelopen achterstand weer proberen weg te poetsen, dan spelen ze tegen RBC met oude teamgenoot Sjoerd Ars. Het complete verslag van de wedstrijd van zondagmiddag staat hier.