Op zaterdag 19 april vindt de 3e editie van de Gezondheidsbeurs Deventer plaats.


FysicX en LifeCare organiseren 3e editie Gezondheidsbeurs Deventer

Ook dit jaar bundelen FyxicX en LifeCare hun krachten en organiseren een informatieve middag voor jong en oud. Van 10:00u tot 16:00u staat een vijftigtal gezondheidsspecialisten klaar om bezoekers in Sport- en Recreatiecentrum De Scheg bij te praten over uiteenlopende onderwerpen. Van kinderfysiotherapie en de Twentsewens Ambulance tot verzuimbegeleiding en 55+ Fit. Entree is gratis.

Kijkje in de keuken

Gezondheid is een breed begrip en een gezonde levensstijl voor iedereen anders. Reden voor beursorganisatoren FysicX, praktijk voor fysio- en manuele therapie, en LifeCare, specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening en gezondheidszorg, om in 2014 nog meer nadruk te leggen op kwaliteit en diversiteit. Zo zijn de Wijkwinkel Deventer en specialisten op het gebied van tandheelkunde, pijnbestrijding, fysiotherapie, 55+ Fit en hoorcomfort aanwezig. Speciaal op uitnodiging van de beurs opent de Twentsewens Ambulance haar ambulancedeuren en geeft bezoekers letterlijk een kijkje in de keuken. Omdat de Gezondheidsbeurs Deventer ook dit jaar samenvalt met de start van de Nationale Sportweek, wordt ook daar uitgebreid aandacht aan besteed.

Nieuwe locatie

Was de beurs vorig jaar op de kunstijsbaan de Scheg, dit jaar bouwen de 50 deelnemers hun stands op in het centrale deel van het Sport- en Recreatiecentrum. De beurs is geopend van 10:00u tot 16:00u en via de hoofdingang van de Scheg te bereiken. Entree en parkeren is gratis. Voor meer informatie over de beurs zie: www.gezondheidsbeursdeventer.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Reuring in Salland 10 oktober in Olst

Ruim 400 Sallanders hebben samen een toekomstvisie voor Salland gemaakt. De visie ...