Aanstaande woensdag van 19.00 tot 19.30 doet de gemeente Deventer weer een rondje stadskantoor.En daar komt weer een rondje stadskantoor aan

Woensdag 25 maart staat namelijk het raadgevend referendum van het intergraal ontwerp van het stadskantoor en bibliotheek op de agenda van de politieke markt. Tijdens de politieke markt gaan de initiatiefnemers van het referendum het verzoek nader toelichten. Het is de bedoeling dat ook het “nieuwe” college erop gaat reageren. Opmerkelijk natuurlijk, want ze stapten een aantal weken geleden op uit onvrede over de vragen over nader onderzoek naar de financiën.

Na 3 weken stilte rondom het stadskantoor en het sussen van de betrekkingen gaan we een volgend rondje stadskantoor doen. De “voorzichtige” Deventer gemeenteraad zal nu haar lef moeten tonen. De gemeenteraad kan ook aangeven dat ze een referendum niet nodig vinden omdat er voldoende informatie is . Maar deze volksvertegenwoordigers moeten wel eens een keer naar de burgers gaan luisteren. De officiële benoeming van de bespreking staat hier.

Lachende gezichten bij het presenteren van het “doorstart” college en nu maar

afwachten dus woensdag.


Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...