Het bestuur van de stichting Eagles4Deventer heeft de voorjaarseditie Eagles Buurtleague 2012 die woensdag 16 mei in stadion de Adelaarshorst van start zou gaan voorlopig moeten uitstellen.


Eagles Buurtleague 2012 voorjaar voorlopig uitgesteld

De besluitvorming over financiële steun voor de Buurt League is bij verschillende partners en fondsen vooruit geschoven. Het bestuur van de stichting Eagles4Deventer acht het daarom niet verantwoord al in het voorjaar te starten met de Eagles Buurtleague. De Eagles Buurtleague is een straatvoetbalcompetitie waaraan jongeren uit alle wijken in Deventer kunnen deelnemen.

Uniek omdat punten niet alleen te verdienen zijn met het winnen van wedstrijden, maar ook door het uitvoeren van Buurt Bijdragen. Dit zijn klusjes in de wijk, bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit of een schoonmaakactie. Hiermee laten deelnemers zien dat ze trots zijn op hun wijk en willen bijdragen aan de leefbaarheid. Voorzitter Jos Fleskes van de stichting Eagles4Deventer hoopt in het najaar weer van start te kunnen met de Buurtleague.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Het programma van amateurvoetballend Salland

Het is dit weekend weer tijd voor een potje voetbal. Enkele clubs ...