De politie, justitie, belastingdienst en de gemeente Deventer hebben donderdagavond een aantal adressen bezocht om nog steeds openstaande boetes (schulden) te innen.

Deventer – Openstaande boetes(schulden)opgehaald

Op drie adressen in Deventer heeft de politie donderdagavond vijf auto’s in beslag genomen. Deurwaarders en parketpolitie bezochten negen adressen in verband met een handhavings- en inningsactie. Op twee andere adressen werd beslag gelegd op een deel van de inboedel. Deze bewoners krijgen de mogelijkheid hun schulden alsnog te betalen voordat wordt overgegaan tot openbare executieverkoop.

De parketpolitie inde een bedrag van duizend euro aan openstaande boetes. De gemeente haalde met de actie nog een bedrag op van 8.700 euro op. De belastingdienst legde voor circa 45.000 euro beslag op voertuigen en goederen. Een klein deel van de achterstallige betalingen werd cash geïnd.

Eén inwoonster, die aangehouden kon worden voor niet nakomen van betalingsverplichtingen aan justitie, kreeg nog uitstel tot januari. Mochten de openstaande boetes dan nog niet betaald zijn, dan zal zij alsnog celstraf krijgen. Het ging om een gezamenlijke actie van de gemeente Deventer, Belastingdienst en Politie IJsselland.

Over Salland TV

x

Check Also

Brouwers: “Niemand had het onterecht gevonden als wij van PSV hadden gewonnen”

Go Ahead Eagles had PSV lange tijd in de houdgreep, maar liet ...