De Plus supermarkt op Borgele is dinsdagochtend overvallen.


Deventer – Nu weer een supermarkt op de Dreef overvallen

Dinsdagochtend rond zeven uur drongen twee overvallers de supermarkt binnen. Volgens winkeliers op het winkelcentrum aan de Dreef zou in de winkel de pinautomaat zijn opengebroken en leeggehaald. De politie kan dat nog niet bevestigen. Afgelopen vrijdag werd slijterij Gall & Gall op hetzelfde winkelcentrum ook al slachtoffer van een overval.

Onder bedreiging van wapens weten twee onbekende mannen rond 7 uur de supermarkt binnen te dringen. Na het aanwezige personeel bedreigd te hebben weten de mannen een onbekend geldbedrag buit te maken, waarna ze er met onbekende bestemming vandoor gaan. Het gaat om twee mannen tussen de 16 en 20 jaar die beide donker gekleed waren.

De meest agressieve dader is een man van rond de 1.80 lang met een donkere huidskleur (negroïde). Hij droeg een donkere joggingbroek. De tweede dader is iets kleiner (ca. 1.75), heeft een blanke huidskleur, een bol gezicht en droeg een bril met een donker montuur en ronde glazen. Getuigen bellen 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Weersverwachting dinsdag 26 september

Dinsdag is het wisselend bewolkt met toch nog wat ruimte voor de ...