Het CDA zet vraagtekens bij het uitstel van de presentatie van het definitieve ontwerp voor het nieuwe stadskantoor in Deventer.

Deventer – Gerommel met definitief ontwerp nieuw stadskantoor

De partij wil van het college opheldering over het uitstel. “We willen graag weten wat de oorzaak van de vertraging is en wanneer het definitieve plan nu wel wordt gepresenteerd”, zegt fractievoorzitter Oggel. De verklaring dat architect Michiel Riedijk meer tijd zegt nodig te hebben om het ontwerp te voltooien, is wat betreft het CDA onvoldoende. Oggel wil ook weten of er financiële gevolgen zijn.

De presentatie van het definitieve stadskantoorplan gaat namelijk volgende week niet door. Volgens de gemeente heeft architect Riedijk het ontwerp nog niet gereed. Hij denkt hiervoor nog tot begin februari nodig te hebben. Zo krijgen de stadskantoortegenstanders weer meer tijd voor een plan de campagne, maar ook wethouder Margriet de Jager moet toch met een redelijke verklaring komen waarom er eigelijk een uitstel nodig is. Want zoals u ook weet, komt er van uitstel meestal afstel……………

Over Salland TV

x

Check Also

Raaltenaar Hans Groen viert alvast een sportief feestje

Hans Groen is in Raalte niet alleen bekend als componist en muzikant. ...