Go Ahead Eagles is druk in de weer met personeelswisselingen voor de aankomende competitie.


Deventer – GAE nieuws

Jordy Zuidam in de verhuur – RBC Roosendaal heeft een forse slag op de transfermarkt geslagen. De Jupiler League-club maakt vrijdag melding van de komst van vier nieuwe spelers. RBC huurt het komende seizoen Jordy Zuidam van GAE. De middenvelder heeft in Deventer nog een contract voor één seizoen, maar komt bij de club niet in aanmerking voor speelminuten. Zuidam besloot daarom op huurbasis naar RBC te verkassen.

Joep van den Ouweland tekent bij GAE – Joep van den Ouweland heeft een tweejarig contract getekend bij Go Ahead Eagles in Deventer. De 26-jarige middenvelder uit Gilze speelde de afgelopen vijf seizoenen bij De Graafschap. De eredivisieclub in Doetinchem maakte in april echter bekend dat zijn contract niet zou worden verlengd. Van den Ouweland begon bij V.V. Gilze en volgde de jeugdopleiding bij Willem II in Tilburg.

Gerritsen blijft bij GAE – Patrick Gerritsen speelt ook komend seizoen in het shirt van Go Ahead Eagles. De eerstedivisionist huurt de aanvaller nog een jaar van FC Twente. Ook afgelopen seizoen was de 23-jarige Gerritsen al op huurbasis actief voor Go Ahead Eagles. De vleugel-aanvaller staat in Enschede nog voor één jaar onder contract, maar daar heeft hij geen uitzicht op speelminuten. In Deventer kwam Gerritsen het afgelopen seizoen tot 22 wedstrijden (vier doelpunten).

Over Salland TV

x

Check Also

Het zat er aan te komen, Emma Oosterwegel gaat naar de Olympische Spelen in Parijs!

Emma Oosterwegel heeft vorige week voldoende punten gehaald om naar de Olympische ...