Onder de Loep, het opsporingsprogramma op RTV Oost, besteedt donderdag 29 oktober onder andere aandacht aan de poging ontvoering die plaatsvond in de nacht van zondag 18 op maandag 19 oktober 2009, tussen 00.30 uur en 00.50 uur op de Bathmenseweg tussen Bathmen en Lettele. Een nog onbekende man probeerde toen een 22-jarige vrouw, die daar op haar fiets kwam, te ontvoeren. Omdat zij zich flink verzette mislukte dit.

Deventer – Deventer zaken in Onder de Loep

Wel raakte de vrouw gewond aan haar nek doordat de man haar probeerde te wurgen. Het slachtoffer wist haar aanvaller te bijten in zijn arm en vinger(s). De man is tussen de 20 en 40 jaar, heeft kort donker haar en reed in een lichtgekleurde – waarschijnlijk witte- bestelbus (hoog model) zonder ruiten aan de zij- en achterkant. In de uitzending wordt onder andere een reconstructie getoond en zullen diverse vragen aan het publiek worden gesteld.

In dezelfde uitzending wordt tevens aandacht besteed aan een overval op een slijterij aan de Boxbergerweg. Deze overval vond plaats op woensdag 30 september even voor 12.30 uur. Onder dwang moest een medewerkster geld uit de kassa aan de overvaller geven, waarna deze er vandoor ging. In de uitzending worden bewakingsbeelden, waarop de dader te zien is, aan het publiek getoond.

Over Salland TV

x

Check Also

Bouw begonnen van 26 rijwoningen in Steenbrugge

Gisteren heeft Deventer wethouder Rob de Geest het startsein gegeven voor de ...