Het team van topkok Herman den Blijker toog naar Deventer om De Keizerskroon eigenaar Mario Lai en zijn vrouw Evelien Strik op een vierdaagse vakantie naar Turkije te sturen. Hij zal zorgen dat het bedrijf weer op gang komt als de eigenaren met vakantie zijn.


Deventer – Den Blijker helpt De Keizerskroon

In deze tijd van economische crisis en teruglopende horecaopbrengsten is het voor eigenaren van een restaurant bijna onmogelijk om met vakantie te gaan. Om hen toch een periode van rust te kunnen geven, kan Herman den Blijker worden ingeschakeld. Het tv-programma “Herrie Gezocht” is komend najaar op RTL te zien.


Ondertussen dat Mario Lai en zijn vrouw Evelien van een welverdiende vakantie genoten, werd het restaurant van De Keizerskroon lichtelijk verbouwd en met bloemen opgefleurd en is ook de menukaart aangepast. Voortaan gaat De Keizerskroon biologische producten serveren.

Toen Mario en Evelien terug kwamen van vakantie kregen ze talloze adviezen aangereikt, die ervoor moeten zorgen dat het vernieuwde restaurant een succes wordt. Dinsdagmiddag was de eerste vuurdoop. Er was een smaakproef met een vijfgangen diner voor genodigden. Salland TV fotograaf René Geerars maakte de volgende sfeerimpressie van de onvergetelijke gebeurtenis.

Foto Geerars – Deventer >>>>>Over Salland TV

x

Check Also

Kerst in Olst met Anton Pieck sfeer

Voor wie de drukte van het populaire Charles Dickens Festijn in Deventer ...