Algemeen Plattelands Belang (APB) heeft voor de derde maal vragen gesteld over het gemeenschapsgeld dat is besteed aan het geschrapte nieuwbouwplan van het stadskantoor.


Deventer – APB mag bonnetjes ter waarde van 5,7 miljoen komen bekijken

Opnieuw is er door het college geen helder antwoord gegeven op vragen. APB wil het onderwerp aan de orde stellen tijdens de eerstvolgende politieke markt.

Op vragen van Salland TV aan het college antwoordde wethouder Gosse Hiemstra (CDA) dat APB van harte welkom was om de bonnetjes te komen bekijken. APB wil graag inzicht in de specificaties van de 5,7 miljoen euro uitgegeven gemeenschapsgeld. Het college geeft aan dat er voldoende duidelijkheid is gegeven.

APB denk er nog steeds anders over. Als u zelf eens de reactie van het college op de drie brieven met vragen aan APB wilt lezen ze staan hier: brief 1 brief 2 en brief 3. Een meerderheid van de gemeenteraad van Deventer had de vraag om inzage in de gegevens kunnen ondersteunen tijdens het verantwoordingsdebat, maar vonden dit toen niet nodig. APB gaat het nu nog een keer proberen.

Over Salland TV

x

Check Also

Lokale omroepen gaan over op digitale radio

Bron: NLPO Eind 2024 zullen alle lokale publieke omroepen in Nederland te ...