Mandy Serafina Alexander (24) uit Deventer is binnenkort te bewonderen als Playmate in mannenblad Playboy.

Deventer – 24-jarige Deventerse Playmate van februari

Ze ging uit de kleren voor een uitgebreide reportage, inclusief uitklappagina, in het februarinummer van het tijdschrift. Daarmee gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Het avontuur begon in juli met het insturen van een stoere foto naar een wedstrijd van Panorama.

Het blad was op zoek naar Bondgirls om enkele scènes uit de spionagereeks uit te beelden. Mandy werd uitgekozen om te poseren als Pussy Galore uit de film Goldfinger.Tijdens de fotosessie vroeg fotograaf Hans Toonen of ze misschien ook interesse had om te poseren voor Playboy. Het antwoord was ‘ja’, en drie weken later zat Mandy al in het vliegtuig op weg naar Ibiza.

“Sommige mensen kijken er raar van op dat ik geen moeite heb met naakt poseren, maar voor Playboy vind ik dat geen enkel probleem. Ik vind het zelfs een enorme eer dat ze me ervoor vroegen. Playboy heeft altijd mooie, stijlvolle fotoreportages. Niet ordinair, anders had ik het ook niet gedaan”, aldus de kersverse Playmate. Links Mandy en rechts de miss januari van Playboy Loes Fielt


Over Salland TV

x

Check Also

De voordelen van een elektrische fiets

Nederlanders zijn echte fietsers. We leren het op jonge leeftijd, doen op ...