LEMELERVELD - Op de jaarvergadering van 16 april heeft gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld afscheid genomen van zijn voorzitter Johan Neppelenbroek.

Con Amore Lemelerveld kijkt vooruit

Hij is vijftien jaar lang het boegbeeld  geweest van de vereniging. Tot nu toe is het bestuur er nog niet in geslaagd om een opvolger voor hem te vinden. Daarom zullen Rixt Beljon (secretariaat) en Ingeborg Hullegie (PR & communicatie) voorlopig de taken van de voorzitter op zich nemen. Tijdens dezelfde jaarvergadering werden Joke Kleine Koerkamp (25 jaar lid) en Jo Tielbeke (50 jaar lid) gehuldigd vanwege hun jarenlange lidmaatschap.

Con Amore kan terugzien op een prachtig jaar 2011, waarin het koor zijn 50-jarig bestaan op grootse wijze heeft gevierd. Het jubileum vormde een mooie mijlpaal voor de koorleden en een prachtige gelegenheid om terug te kijken op vele mooie en succesvolle jaren. Con Amore kijk nu echter weer naar de toekomst. Onder leiding van dirigent Wim van Lenthe heeft het Lemelerveldse gezelschap een zeer hoog niveau weten te bereiken en het zal moeilijk worden om dat vast te houden. Aan de dirigent zal het niet liggen en aan de huidige leden ook zeker niet. Het blijkt echter lastig om nieuwe leden te vinden, die nodig zijn om dat niveau te kunnen handhaven.

Inmiddels heeft zich een aantal nieuwe leden gemeld, maar Con Amore kan nog steeds versterking gebruiken bij de sopranen, tenoren en bassen. Wie van muziek houdt en eens wil ervaren hoe het is om in een koor te zingen, kan contact opnemen met één van de leden of met de bestuursleden Rixt Beljon (tel. 0572-37 25 59) of Ingeborg Hullegie (tel. 0572-37 17 73). Hij of zij kan dan een aantal koorrepetities meemaken. In overleg met de dirigent wordt bepaald bij welke stemsoort een aspirant-lid wordt geplaatst. De vaste repetitieavond is de maandagavond, wanneer van 20.00 tot 22.00 uur wordt geoefend in het parochiehuis aan de Posthoornweg in Lemelerveld.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Salland Vandaag: hoofdpunten uit het nieuws van 30 november

Wat is het laatste en belangrijkste nieuws uit Salland? Dagelijks worden de ...