Camping De Hoge Moat in Bathmen heeft vrijdagochtend de 'Met Michiel in de Ochtend Campingtest' van radiozender 3FM gewonnen.

Bathmen – Camping in Bathmen de beste volgens 3FM

De camping is twee weken geleden beoordeeld met een 8,7 door een 3FM-verslaggever. De Hoge Moat bleek daarmee de beste van de dertien geteste campings. De verslaggever bezocht drie weken lang elke ochtend in alle vroegte een camping. Hij kwam onaangekondigd en testte de camping op gastvriendelijkheid en beoordeelde het toiletgebouw. Ook deed hij de kantinetest: om 8 uur wilde hij een broodje frikandel. Dat laatste bleek lastig voor De Hoge Moat, want de kleine boerencamping heeft geen kantine.

Maar dankzij de dochter des huizes die snel broodjes haalde bij de bakker en frikandellen bij haar oom, doorstond de camping van de familie Pinkert de test glansrijk. De eigenaren én gasten van de camping zaten vrijdagochtend al om 7.30 klaar voor de prijsuitreiking, want het was niet duidelijk wanneer de prijs zou worden uitgereikt, maar om 10 uur die vrijdagmorgen ontvingen ze de bokaal.

Over Salland TV

x

Check Also

Redding demonstraties en proefduiken open dag geslaagd voor het Borgelerbad

Zonder reddingsbrigades kunnen we niet veilig zwemmen, daarom organiseerde Reddingsbrigade Deventer en ...