Een 49-jarige man en zijn 15-jarige dochter uit Apeldoorn zijn zaterdagavond opgepakt voor het belagen van een donkere man in Apeldoorn.

Apeldoorn – Vader en dochter slaan op tilt

Het tweetal uit Apeldoorn kon het volgens de politie niet hebben dat de gekleurde man in dezelfde horecazaak aanwezig was en begon hem te bedreigen en beledigen. Toen de 39-jarige plaatsgenoot naar zijn auto liep, zou de 49-jarige man scheldend en bedreigend achter hem aan zijn gekomen. Ook probeerde hij te slaan.

Toen hij na enkele pogingen raak sloeg, haalde het slachtoffer ook uit. Hierdoor lag de vader knock-out op straat. Een ambulance werd gewaarschuwd, maar toen de broeders aanwezig waren wilde de 49-jarige man niet geholpen worden. Zijn dochter gooide intussen met een autokrik naar de donkere man en vernielde zijn auto. De politie heeft het drietal aangehouden. De donkere man kon na het afleggen van een verklaring gaan. De andere twee zijn opgesloten voor verder onderzoek. Zij krijgen een proces-verbaal voor bedreiging, vernieling en poging tot mishandeling.

Over Salland TV

x

Check Also

Mantelzorgende kinderen worden verwend met extra Sinterklaascadeau

Zorgen voor een broertje of zusje met een aandoening kost veel tijd ...