52e Zwem4Daagse Deventer bijna van start

Deventer – Van 12 tot en met 15 juli is het zover, de 52e editie van de Zwem4Daagse van Deventer bij het Borgelerbad. Volwassenen trotseren zwemafstanden van zo’n 500 meter per dag en kinderen 250 meter per dag. Kaartjes koopt u online, inschrijven kan nog tot en met dinsdag. 
Alle leeftijden mogen meedoen aan de Zwem4daagse, mits in het bezit van een zwemdiploma. De Zwem4daagse duurt van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juli, deelnemers kunnen zwemmen van 7.00 tot 20.30 uur. 
Tussen 14.00 en 18.30 uur is het overigens niet mogelijk binnen te zwemmen omdat het binnenbad in gebruik is. Deelnemers die een dag niet deelnemen kunnen op een andere dag een dubbele afstand zwemmen. 
Na het banenzwemmen tijdens de Zwem4Daagse is het tevens mogelijk aansluitend recreatief zwemmen in het buitenbad (mits binnen geldende openingstijden).

Kosten 
Deelname kost € 11,00 bij voorinschrijving en € 13,00 op 11 en 12 juli. 

Geen zin in een nat pak?
Bij aankomst staat er tussen 7.00 en 11.00 uur voor de deelnemers elke dag een lekkere kop koffie of thee klaar en tevens zijn er diverse activiteiten in en rondom het zwembad. 
Dinsdag kunnen kinderen een mega groot stoepkrijt schilderij maken, woensdag staat er voor kinderen een piratenspeurtocht op het programma, donderdag is er een ware ‘badeendbingo’. 
Deelnemers ontvangen aan het eind de dag een medaille, en tevens sluit een DJ samen met Deurdweilers Daeventer de feestweek af.
Meer info op: www.borgelerbad.nl

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Powered by WPeMatico

Over Salland TV

x

Check Also

Waterschap laat sloten extra vollopen om droogte tegen te gaan

Sloten in Drenthe en Overijssel komen deze zomer voller te staan dan ...