Kiek An: thema-uitzending over voedsel deel 2 (van 3)

De talkshow Kiek An heeft een thema-uitzending over voedsel gemaakt. Hoe produceer je gezond voedsel, hoe bereik je dat mensen daar voor kiezen en waarom is voedsel eigenlijk gezond?

Gezond eten kun je het best maar zo jong mogelijk leren. Paul Herbrink is kok en docent-kok. Hij verrast kinderen van de Gouden Emmer in Heino met gifgroene brandnetelsoep, afgewerkt met bloemetjes erop. Of ze dat willen eten? “Mag ik nog een kopje soep kok Paul?”

Kijk hier de uitzending in zijn geheel.

De thema-uitzending is mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel die met ‘studiovers bestuur’ nieuwe manieren onderzoekt om bestuur en samenleving beter met elkaar in gesprek te krijgen.

Het bericht Kiek An: thema-uitzending over voedsel deel 2 (van 3) verscheen eerst op Opinie in Salland.

Ga voor meer info naar www.Salland1.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Oost-Nederland kan rekenen op 179 miljoen euro uit Europa voor innovatie en herstel MKB

De provincies Overijssel en Gelderland ontvangen de komende jaren 179 miljoen euro ...