Man uit Arnhem gearresteerd op verdenking van brandstichting in Olst

Een 24-jarige man afkomstig uit Arnhem is in de nacht van dinsdag op woensdag in Olst aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een auto op de kruising van de Koningin Julianalaan met de Wethouder A.G. Dekkerlaan in brand te hebben gestoken.  De autobrand heeft vermoedelijk te maken met een ruzie in de relationele sfeer. Voordat de verdachte in de auto – die niet van hem is – was vertrokken, had hij iemand bedreigd. Toen de politie na de melding van bedreiging op locatie kwam, troffen agenten de brandende auto aan. De brandweer had het vuur snel onder controle, daardoor bleef schade beperkt. De stoelen en achterbank van de auto zijn weggebrand.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Ouders en bestuursleden botsen bij bijeenkomst kindcentrum Wijhe

Het toekomstige kindcentrum in Wijhe komt steeds een stapje dichterbij. Maandagavond is ...